NEASMSΔΙΑΦΟΡΑ

Γιατί αυτός ο Σκαραβαίος κοστίζει 1 εκατομμύριο δολάρια;

Πρόκειται για έναν από τους πιο γνήσιους Σκαραβαίους που υπάρχουν και παρόλο που κατασκευάστηκε το 1964 μοιάζει λες και βγήκε από την παραγωγή χτες!

Μπορεί να ακούγεται απίστευτο αλλά από τότε το Beetle που βλέπετε στις φωτογραφίες δεν έχει διανύσει περισσότερα από 35 (22 μίλια) χιλιόμετρα! Τον είχε αγοράσει πριν από 54 χρόνια ο Rudy Zvarich (μικρή σημασία έχει αυτό) που από πριν είχε και πάλι έναν Σκαραβαίο του 1957. Σε αντίθεση με τον τελευταίο τον μεταγενέστερο τον κράτησε αποθηκευμένο και όταν ο Zvarich απεβίωσε το 2014 παραχώρησε στον ανιψιό του το αυτοκίνητο.

Ο οποίος ανιψιός το κράτησε μέχρι να αποφασίσει πρόσφατα να το πουλήσει διατηρώντας το σε άριστη κατάσταση, με τα πάντα να είναι αυθεντικά με όλα τα εξαρτήματα πρώτης τοποθέτησης και συντηρημένα σε άριστη κατάσταση. Ίσως αυτός να είναι ο πιο γνήσιος Σκαραβαίος (με boxer αερόψυκτο 1,5 λίτρων με 53 ίππους) που υπάρχει σήμερα και για αυτό το λόγο το ποσό της δημοπράτησης είναι στο ένα εκατομμύριο ευρώ!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!