NEAΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Παρέλαση ιστορικών Renault στους δρόμους του Παρισιού [vid]

Με αφορμή τη συμπλήρωση 120 χρόνων από την ίδρυση της, η γαλλική εταιρία αποφάσισε να βγάλει μία σειρά από ιστορικά οχήματα, για βόλτα, στην πόλη του φωτός.

Αντίκες, μοντέλα εποχής αλλά και αυτοκίνητα της νεότερης ιστορίας της Renault βρέθηκαν να κινούνται σε μία ιδιότυπη παρέλαση, στους δρόμους του Παρισιού. Στα πλαίσια του εορτασμού των 120ών γενεθλίων της –από το 1898- η γαλλική φίρμα αποφάσισε να αλλάξει λίγο το χρώμα της πόλης, φέρνοντας μνήμες από άλλες εποχές. Η ίδια η εταιρία μάλιστα δεν έμεινε εκεί αλλά φρόντισε να ντύσει τους οδηγούς και επιβάτες των μοντέλων της, χρησιμοποιώντας ρούχα και αξεσουάρ από την εποχή του κάθε οχήματος.

Το αποτέλεσμα είναι τουλάχιστον ενδιαφέρον, ειδικά στα μάτια του κάθε ανυποψίαστου Γάλλου που συναντούσε αυτή την ιδιαίτερη πομπή. Όσο για την πορεία που ακολουθήθηκε, δεν ήταν τυχαία αλλά πέρναγε από μνημεία και άλλα σημεία τα οποία έχουν ταυτιστεί με την ιστορία και τις δραστηριότητες της Renault. Πρόκειται για μία όμορφη ιδέα που σίγουρα πέτυχε το στόχο της, να αναδείξει μερικές από τις πτυχές της 120χρονης πορείας της εταιρίας.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!