ΔΙΑΦΟΡΑ

Στο τσακ την γλύτωσε από έκρηξη λάστιχου [vid]

Αν έχετε αμφιβολίες για την κατάσταση του ελαστικού σας αποφύγετε τους αυτοσχεδιασμούς και απευθυνθείτε σε ένα ειδικό βουλκανιζατέρ. Αλλιώς δείτε τι μπορεί να πάθετε!

Όπως μαθαίνουμε από τις πληροφορίες που συνοδεύουν το video ο συγκεκριμένος οδηγός ενός Ford Focus Sedan από το Maryland στις ΗΠΑ έφθασε στο βενζινάδικο με το λάστιχο κλαταρισμένο. Στο κλιπάκι τον βλέπουμε να προσπαθεί να το φουσκώσει, όμως το λάστιχο είχε ήδη πάθει κάποια βλάβη στα πλαϊνά του, από την κίνηση χωρίς αέρα.

Ξαφνικά το λάστιχο εκρήγνυται και ο οδηγός πετάγεται τρομαγμένος κρατώντας τα αυτιά του (προφανώς από την πίεση της έκρηξης). Εκ των υστέρων βλέπουμε πόσο τυχερός στάθηκε καθώς από την έκρηξη αποκολλήθηκε το εμπρός φτερό(!) του Focus το οποίο και βρέθηκε αρκετά μέτρα μακριά πάνω σε ένα δέντρο.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!