NEA

H Hennessey αποκαλεί ψεύτρα την Bugatti!

Συγκεκριμένα η αμερικανική εταιρία ισχυρίζεται πως οι Γάλλοι «κλέβουν» σε ότι αφορά στην τελική ταχύτητα της Chiron!

Παρόλο που ο John Hennessey ισχυρίζεται πως το δικό του F5 Venom των 1.600 ίππων ξεπερνά τα 480 χλμ./ώρα θεωρεί απίθανο πως αυτό μπορεί να το κάνει και η Chiron. Και αυτό επειδή δεν υπάρχουν τα κατάλληλα ελαστικά (αν ναι, τότε πως μπορεί το F5 Venom;), ενώ ο ιδιοκτήτης της αμερικανικής εταιρίας επιμένει και λέει πως η Chiron δεν ξεπερνά τα 460. Εκτός και αν υπάρξει κάποια σπέσιαλ έκδοση.

Αυτές οι δηλώσεις έρχονται να πατήσουν πάνω σε αυτές του Stephan Winkelmann (επικεφαλής της Bugatti και έχοντας περάσει από Audi και Lamborghini) που πριν από μήνες σνομπάρισε το ρεκόρ ταχύτητας λέγοντας πως ο ίδιος δεν ενδιαφέρεται για την τελική της Chiron από τη στιγμή που ούτε οι αγοραστές της νοιάζονται. Πάντως ο Hennessey θεωρεί πως το 0-100 χλμ./ώρα δεν έχει πια νόημα επειδή και ένα δυνατό ηλεκτρικό το έχει εύκολα κάτω από τα 3 δευτερόλεπτα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!