NEA

Ντεμπούτο στις 9 Νοεμβρίου για το νέο Mitsubishi L200

Το δημοφιλές pick-p θα παρουσιαστεί επίσημα τον επόμενο μήνα και θα έχει ακόμη καλύτερα δυναμικά και πρακτικά χαρακτηριστικά…

Με μεγάλο ενδιαφέρον περιμένουν οι επαγγελματίες και οι φίλοι των pick-up το ριζικά αναβαθμισμένο L200 (η νέα γενιά αναμένεται το 2020 μαζί με το Nissan Navara και το pick-up της Renault που θα μοιράζονται κοινά μηχανικά μέρη) που θα κατασκευάζεται στην Ταϊλάνδη. Σύμφωνα με τις πρώτες μας πληροφορίες κάτω από το καπό θα υπάρχει ο αναβαθμισμένος diesel των 2,4 λίτρων που στο τωρινό μοντέλο αποδίδει 153 και 180 ίππους στην ισχυρότερη εκδοχή του. Το L200 θα έχει και πάλι βασική, semi-cab και διπλοκάμπινη έκδοση.

Σχεδιαστικά θα είναι αρκετά διαφορετικό και πιο πλούσια εξοπλισμένο, ειδικά στα ηλεκτρονικά του συστήματα με το εσωτερικό να έχει αρκετά στοιχεία (όπως το σύστημα πολυμέσων) από το Eclipse Cross. Η Mitsubishi έδωσε στην δημοσιότητα ένα νέο teaser, ενώ στην κάτω εικόνα διακρίνεται η νέα μάσκα Dynamic Shilled μάσκας, η οποία θα συμπληρώνεται από λεπτούς LED προβολείς, με αποτέλεσμα τη δημιουργία ενός πιο δυναμικού συνόλου.  

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!