NEA

Gymkhana 10: Αυτό είναι το νέο… όπλο του Ken Block [vid]

Το τρελό AWD F-150 Hoonitruck ανακοίνωσε η Ford GT Power, το οποίο και προσάρμοσε έτσι ακριβώς όπως το ήθελε ο Ken Block…

Αυτή την φορά ο Αμερικανός super star της show-drift οδήγησης επέλεξε ένα Ford F-150 που για την περίσταση προσαρμόστηκε στις απαιτήσεις και έγινε αγνώριστο! Τόσο αγνώριστο που δύσκολα μπορεί να καταλάβει κανείς πως πρόκειται για ένα βαρέως ενισχυμένο «αγροτικό» του 1977 με τις κόκκινες τουρμπίνες να προεξέχουν από το καπό.

Οι οποίες σπρώχνουν όσον αέρα βρουν μπροστά τους στα σωθικά ενός twin-turbo αγωνιστικού (με βάση αυτόν από το Le Mans) V6 Ecoboost των 3,5 λίτρων με ισχύ 914 άλογα! Τα λάστιχα είναι Toyo με νούμερο 315/35 R20, η εισαγωγή είναι αλουμινένια, ενώ αξιοσημείωτη λεπτομέρεια πως πάνω στην πόρτα της καρότσας έχει μπει αεροτομή!

Η ροπή περνά στους τέσσερις τροχούς μέσω ενός εξατάχυτου κιβωτίου της Sadev. Το Hoonitruck θα παρουσιαστεί επίσημα την επόμενη εβδομάδα στην έκθεση SEMA στο Las Vegas και σε δράση στις 7 Δεκεμβρίου μέσω της πλατφόρμας Amazon Prime. Προς το παρόν δεν υπάρχουν περισσότερα πέρα του ότι ο Block περιγράφει το νέο του όπλο για το Gymkhana 10 με μία λέξη: crazy!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button