NEA

H Smart θα μείνει ζωντανή για τουλάχιστον μια δεκαετία

Η Daimler δεν είχε άλλη λύση από το να μετατρέψει την Smart σε πλήρως ηλεκτρική και να δει πως θα πάνε τα πράγματα…

Η Smart είναι ένα από τα πιο δαπανηρά σήματα της αυτοκινητοβιομηχανίας και ένας από τους βασικούς λόγους ήταν και το υπέρμετρο μάρκετινγκ και διαφήμιση της μάρκας. Ήδη έχει παρθεί η απόφαση από την επόμενη δεκαετία να είναι η γκάμα πλήρως ηλεκτρική ενώ θα πρέπει να παρθούν αποφάσεις για το μέλλον της Smart από την στιγμή που η συνεργασία με την Renault θα ολοκληρωθεί και δεν θα ανανεωθεί μόλις ολοκληρώσουν την πορεία τους τα τωρινά ForFour και Twingo.

Από την άλλη, υπάρχει πάντα η σκέψη ενός μικρότερου μοντέλου από την A-Class που θα τοποθετείται απέναντι στα Audi A1 και Mini. Αν γίνει κάτι τέτοιο τότε το πιο πιθανό είναι να δούμε κάπου το 2024-25 τη νέα μικρή Mercedes που θα βασίζεται σε μία νέα σπονδυλωτή πλατφόρμα (πιθανότατα με την ονομασία MX1) ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στην επόμενη γενιά A-Class και που θα υποστηρίζει νέας γενιάς υβριδικά και ηλεκτρικά συστήματα πρόωσης. Συζητήσεις που ήθελαν την Mercedes να συνεργάζεται με την BMW πάνω και σε πλατφόρμα MX2 δεν τελεσφόρησαν ποτέ.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!