ΑΓΩΝΕΣ

GP Μεξικού: Νίκη για τον Verstappen, παγκόσμιος τίτλος για τον Hamilton!

O Hamilton τερμάτισε στην 4η θέση στο Μεξικό και δύο Grand Prix πριν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα πανηγυρίζει τον 5o τίτλο του ως Παγκόσμιος Πρωταθλητής στην Formula 1!

Στην εκκίνηση (αλλά και σε όλο τον αγώνα) ο Hamilton ήταν εξαιρετικός και πετάχτηκε μπροστά από τον Ricciardo με τον Vettel στην 4η θέση. Ο Alonso έγινε ο πρώτος που εγκατέλειψε μετά από θραύσμα από επαφή των Ocon/Hulkenberg στον 1ο γύρο.

Εικονικό αυτοκίνητο ασφαλείας μέχρι τον 4o γύρο και ο αγώνας συνεχίζει με τον Verstappen μπροστάρη. Αργότερα ο Hamilton μπαίνει νωρίς για αλλαγή σε supersoft και αρχίζουν οι εναλλαγές στην πρωτιά με τον Vettel μπροστά και να πέφτει ξανά 4ος μετά το pit-stop.

Με τον επίσης εξαιρετικό Verstappen να κάνει τον δικό του αγώνα στην πρώτη θέση και με διαφορά 12 δλ. από τον δεύτερο Hamilton, πρόβλημα και εγκατάλειψη για τον Sainz στον 31ο γύρο και εικονικό αυτοκίνητο ασφαλείας. O Vettel ανεβάζει ρυθμό και περνά στον 34ο γύρο τον Ricciardo και στον 39ο τον Hamilton. Λίγο μετά εκτός ο Ocon μετά από επαφή με τον Hartley.

Παράπονα από τον Hamilton για τα λάστιχα του (μάλιστα είπε πως του έδωσαν λάθος τύπο) με τον Ricciardo να τον προσπερνά στον 47ο γύρο μετά από πολύ πίεση και να ανεβαίνει πίσω από τον Vettel.

Στη συνέχεια έχουμε δεύτερο pit για τον Vettel και Verstappen (τρίτο για Hamilton) και μετά από ανακατατάξεις φτάνουμε μετά τον 50ο γύρο με τον Verstappen πάντα μπροστά, τον Ricciardo, τον Vettel και τον Raikkonen να ακολουθούν και τον Hamilton στην 5η θέση. Για μία ακόμη φορά στο πρωτάθλημα ο Ricciardo μένει από κινητήρα στον 62ο γύρο.

Μέχρι την αυριανή ανάλυση του K. Ελευθεριάδη (upd: μπορείτε να την διαβάσετε εδώ) δείτε εδώ την βαθμολογία στο πρωτάθλημα και ενώ απομένουν δύο ακόμη Grand Prix. Επόμενο στην Βραζιλία (11 Νοεμβρίου, ώρα 20:10). Παρακάτω η κατάταξη του GP Μεξικού και τα σχόλια των πρωταγωνιστών στο tweeter.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!