NEA

Audi: Eλεύθερος ο πρώην πρόεδρος εταιρίας Rupert Stadler

Τέσσερις μήνες μετά την φυλάκισή του, στα μέσα Ιουνίου, ο πρώην πρόεδρος της Audi αφέθηκε ελεύθερος όπως ανακοίνωσαν οι δικαστικές αρχές του Μονάχου σήμερα.

Στις αρχές Οκτωβρίου η Audi είχε ανακοινώσει ότι διακόπτει το συμβόλαιό της με τον Stadler (χωρίς ποτέ να μαθευτεί το τίμημα το οποίο πλήρωσε) ελέω dieselgate. Παρ’ όλα αυτά, και παρά το γεγονός ότι έχει οριστεί αντικαταστάτης του, η παρουσία του Stadler και η επίσημη σχέση του με την εταιρία δεν έχει ακόμα οριστικοποιηθεί.

Υπενθυμίζεται πωςο Stadler είχε συλληφθεί ύστερα από έφοδο της Εισαγγελίας του Μονάχου στο διαμέρισμά του και θεωρήθηκε ύποπτος ότι θα μπορούσε να αποκρύψει στοιχεία που αφορούσαν το σκάνδαλο της γερμανικής εταιρίας. Ο Rupert Stadler παραμένει πάντως υπό την παρακολούθηση των αρχών και ερευνάται η συμμετοχή του στο dieselgate.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!