NEA

H VW ετοιμάζει νέο, μικρότερο από το Amarok, αγροτικό!

Στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας και στην τοπική έκθεση η VW θα παρουσιάσει το νέο της pick-up που θα έχει και μία πιο SUV προσέγγιση…

Με τον χαρακτηρισμό «extraordinary pickup» η VW θέλει να τονίσει τον διττό χαρακτήρα του επερχόμενο της pick-up που θα συνδυάζει την χρηστικότητα του τελευταίου με την άνεση ενός SUV. Μάλιστα η εταιρία κάνει λόγο για έναν «πολλαπλά μεταβλητό χώρο φόρτωσης», ο οποίος θα μπορεί να επεκταθεί αν κατέβει η πόρτα της καρότσας.

Προς το παρόν βλέπετε την πρώτη teaser εικόνα και με τα στρογγυλεμένα παραπέτα της καρότσας, την χρωμιωμένη 3η κολώνα σε συνδυασμό με ράγες οροφής καθώς και τα πίσω φώτα που εκτείνονται σε όλο το πλάτος του αμαξώματος.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το νέο pick-up θα έχει πλαίσιο MQB, θα είναι διαθέσιμο και με τετρακίνηση, θα έχει έναν πιο αστικό και lifestyle χαρακτήρα με την παραγωγή του να ξεκινά το 2020 με πολλές πιθανότητες να διατίθεται και στην Ευρώπη κάτω από το Amarok.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!