NEA

Η Audi στροφάρει προς την ηλεκτροκίνηση

Μέχρι το 2025 η Audi θα έχει παρουσιάσει 12 ολοκαίνουργια ηλεκτρικά αυτοκίνητα καθώς και πολλές plug-in υβριδικές εκδόσεις…

Το πλάνο της Audi ξεκινά από το νέο Q3 που θα λανσαριστεί τον επόμενο μήνα και στην χώρα μας και πριν τελειώσει το έτος αναμένουμε και το νέο A1. Από τις αρχές του νέου έτους θα ξεκινήσει το ευρωπαϊκό λανσάρισμα του πρώτου ηλεκτρικού της εταιρίας, του E-Tron που θα κοστίζει περίπου 82.000 ευρώ στην χώρα μας και θα αντιμετωπίσει την Mercedes EQC που θα είναι διαθέσιμη προς το καλοκαίρι.

Μέσα στο 2019 θα δούμε αρκετές plug-in υβριδικές εκδόσεις ξεκινώντας από το Q5 και συνεχίζοντας με τα A7, A6 και αργότερα το 2020 με το Q8 PHEV. To ίδιο έτος θα παρουσιαστεί και το ηλεκτρικό σπορ σεντάν E-Tron GT που θα αντιμετωπίσει το Tesla Model S και θα βασίζεται στο DNA της Porsche Taycan.

Με το πέρασμα στη νέα δεκαετία και πάνω στην πλατφόρμα MEB του VW Group θα εμφανιστούν τρία ακόμη ηλεκτρικά μοντέλα: ένα SUV στο μέγεθος του Q3, ένα crossover με πολυχρηστικά χαρακτηριστικά και ένα hatch στο μέγεθος του A3 που θα αντιμετωπίσει την Mercedes EQA.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!