ΑΓΩΝΕΣ

Θα μπει η Porsche στην Formula 1;

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η γερμανική εταιρία δεν επιθυμεί να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της F1.

Τουλάχιστον αυτό θα ισχύσει για τα επόμενα χρόνια αφού η προοπτική εισόδου σε ένα πρωτάθλημα με τόσο δυνατούς αντιπάλους κοστίζει πολύ. Το πρόβλημα για την Porsche είναι πως πρέπει να ξεκινήσει από το μηδέν (κάτι που είχε κάνει με τα LMP1) σε ότι αφορά στην εξέλιξη ενός υβριδικού συστήματος με την λειτουργία MGU-K και MGU-H.

Στην περίπτωση που η FIA αποφάσιζε την αντικατάσταση των τωρινών υβριδικών V6 κινητήρων με μία νέα διάταξη τότε πολύ πιθανό η Porsche να έμπαινε στην F1 ξεκινώντας μαζί με τις άλλες ομάδες σε νέα βάση. Ωστόσο, η αντίδραση των ομάδων για ένα πιο ήπιο υβριδικό V6 ή V8 ήταν μεγάλη από την στιγμή που έχουν επενδύσει τεράστια κονδύλια πάνω στην τωρινή τεχνολογία.

Ήδη από τον Απρίλιο η Porsche (όπως και η Mercedes) έχει ανακοινώσει επίσημα πως θα μπει από του χρόνου στο πρωτάθλημα της Formula E.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!