NEAΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Teaser από το εσωτερικό του νέου Skoda Scala

Ένα μήνα πριν από την επίσημη παρουσίαση του αυτοκινήτου, η Skoda μας δίνει μία γεύση από το ψηφιακό μέλλον των εσωτερικών της.

Η αλήθεια είναι ότι η συγκεκριμένη εικόνα δεν θυμίζει σε τίποτα τα όσα γνωρίζουμε από τα μοντέλα της φίρμας. Μην προσπαθήσετε να βρείτε ομοιότητες με το εσωτερικό ενός Fabia ή μίας Octavia. Όπως φαίνεται, η νέα ψηφιακή εποχή χτυπάει την πόρτα της Skoda και αυτό δεν μπορεί παρά να είναι καλό.

Στο teaser που δημοσιοποίησε η εταιρία, φαίνεται ότι στην θέση του πίνακα οργάνων θα βρίσκεται πλέον μία ψηφιακή οθόνη 10,25 ιντσών, ενώ την εικόνα θα συμπληρώνει μία ακόμα έγχρωμη οθόνη αφής, 9,2 ιντσών, που θα διαχειρίζεται το σύστημα πληροφοριών και ψυχαγωγίας. Προφανώς, ο ψηφιακός πίνακας οργάνων δεν θα διατίθεται σε όλες τις εκδόσεις. Θα είναι όμως αρκετά παραμετροποιήσιμος και θα διαθέτει 5 διαφορετικά προφίλ.

Όσο για την οθόνη του Infotainment, αυτή θα είναι η κορυφαία που θα μπορεί να δεχτεί το Scala. Η τοποθέτησή της ψηλά, στο άνω μέρος της κεντρικής κονσόλας, ευνοεί τη χρήση της από τον οδηγό, χωρίς ο τελευταίος να χρειάζεται να αποσπάσει τελείως την προσοχή του από το δρόμο. Μάλιστα, πληροφορίες για το σύστημα πλοήγησης και διάφορες άλλες αναβαθμίσεις θα γίνονται over-the-air, καθιστώντας το εν λόγω μοντέλο, το πρώτο που θα είναι ανά πάσα στιγμή online. Το νέο Scala αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα στις 6 Δεκεμβρίου, στο Τελ Αβίβ, ενώ πρόκειται να αντικαταστήσει τα Rapid/ Rapid Spaceback.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!