NEA

To Technoimpulse Rocket Z 210-91 πάει παντού

Αν θέλετε να πηγαίνετε παντού ή σχεδόν παντού το ρωσικό Technoimpulse Rocket Z 210-91 πρέπει να είναι από τις επιλογές σας.

Οι Ρώσοι παρουσιάζουν κατά καιρούς extreme τετρακίνητα, μιας και η τεράστια χώρα τους εμφανίζει πολλές εναλλαγές τοπίων. Το Technoimpulse Rocket Z είναι ένα από αυτά και δεν κάνει καμία προσπάθεια να το κρύψει. Πως θα γινόταν άλλωστε με τους τεράστιους τροχούς, την μεγάλη απόσταση από το έδαφος που φτάνει τα 600 mm και την γενικότερη σχεδίασή του;

To μήκος του πάντως είναι μεγάλο (4,89 μέτρα), ενώ το πλάτος του φτάνει τα εντυπωσιακά 2,49 μέτρα. Στο εσωτερικό ο μόνος που έχει σταθερή θέση είναι ο οδηγός, ενώ δίπλα του υπάρχει ένα αναδιπλούμενο κάθισμα ανάγκης. Για τους επιβάτες υπάρχει ένας πάγκος στη μέση τοποθετημένος εγκάρσια καθώς δύο επιπλέον πάγκοι τοποθετημένοι κατά μήκος, ανεβάζοντας τον αριθμό των επιβατών σε 9. Μάλιστα οι τρεις πάγκοι μπορούν να τοποθετηθούν έτσι ώστε να δημιουργούν ένα μεγάλο κρεβάτι.

Κάτω από τον εγκάρσιο πάγκο βρίσκεται ο κινητήρας που είναι ένα diesel της Hyundai με 2.500 κ.εκ., ο οποίος αποδίδει είτε 83 ίππους είτε 100 ίππους και συνδυάζεται πάντα με κιβώτιο 5 σχέσεων. Η τετρακίνηση είναι μόνιμη, ενώ υπάρχουν τόσο μπλοκέ διαφορικά όσο και κιβώτια μεταφοράς για τις κοντές σχέσεις. Όσο για την αυτονομία, που είναι ένα από τα ζητούμενα σε αυτές τις περιπτώσεις, τα 2 ρεζερβουάρ των 100 lt εξασφαλίζουν πως θα καλυφθούν πολλά χιλιόμετρα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!