NEA

Tesla: Νέο πρόσωπο στη θέση του προέδρου

Λίγο πριν λήξει η προθεσμία που είχε πάρει από την επιτροπή κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ, ο Musk παρέδωσε την θέση του προέδρου της Tesla στην Robyn Denholm.

Ο Musk είχε έρθει σε συμφωνία με την SEC (την ειδική επιτροπή που είχε επιληφθεί επί του θέματος) μετά από το tweet του Αυγούστου και κατηγορίες για χειραγώγηση της μετοχής. Αυτή η συμφωνία περιλάμβανε και την κατηγορία της απάτης, όπως την εγκατάλειψη της θέσης του προέδρου για τρία χρόνια και πρόστιμο 20 εκατομμυρίων δολαρίων.

H Denholm ήταν την τελευταία τετραετία στο ΔΣ της Tesla ενώ παράλληλα ήταν σε διευθυντική θέση στην εταιρία τηλεπικοινωνιών της Αυστραλίας Tesla. Στην καριέρα της έχει περάσει από διάφορες μεγάλες εταιρίες τεχνολογίας στην Αυστραλία και την Silicon Valley (όπως oι Juniper Networks, Sun Microsystem), αλλά και την Toyota όπου είχε υψηλές θέσεις στο οικονομικό επιτελείο.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!