ΑΓΩΝΕΣ

GP Βραζιλίας: Νίκη Hamilton με την Mercedes να κατακτά και το πρωτάθλημα κατασκευαστών!

Σε έναν πολύ ενδιαφέρον αγώνα με αρκετές μάχες και ντουμπλαρίσματα ο Hamilton επικράτησε στο Σάο Πάολο. Στο βάθρο οι Verstappen και Raikkonen.

Ο Hamilton (που έχει νικήσει στο περίπου 50% των GP στην υβριδική εποχή της F1) είχε μια πολύ καλή εκκίνηση σε αντίθεση με τον Vettel που έπεσε στην 5η θέση. Εντυπωσιακά κινήθηκε ο Verstappen που στον 10ο γύρο προσπέρασε τον Bottas και πέρασε πίσω από τον φετινό παγκόσμιο πρωταθλητή. Στον 19ο γύρο ο Hamilton μπαίνει στα pits για ενδιάμεσα ελαστικά και ο Verstappen στην πίστα ως μπροστάρης. Οι Ferrari ακολουθούν σταθερά πίσω και σε διαφορετική τακτική και τον Vettel να ανεβαίνει θέση μετά την παραχώρηση του Kimi.

Εξαιρετικός ο Verstappen μέσα που δεν μάσησε και κόντραρε στα ίσα τον φετινό παγκόσμιο πρωταθλητή. Ωστόσο στον 44ο γύρο ο νεαρός Ολλανδός είχε μία σύγκρουση (και τετακέ) με τον αψυχολόγητο Ocon (δέχθηκε ποινή 10 δλ.) που του κατέστρεψε τον αγώνα. Πολύ καλή εμφάνιση και από τον Ricciardo. Στα pits ο Vettel στον 54ο γύρο ενώ ήταν 7ος. Παρακάτω η τελική κατάταξη στο Grand Prix Βραζιλίας. Ο τελευταίος αγώνας του πρωταθλήματος θα γίνει στις 25 Νοεμβρίου στο Άμπου Ντάμπι (15:10).

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!