NEA

Επίσημα η BMW M340i με το βλέμμα στην M3

Πριν παρουσιαστεί η νέα Μ3 προς τα τέλη 2019 η BMW ανακοινώνει την πισωκίνητη Μ340i και την τετρακίνητη M340i xDrive.

Η επίσημη παρουσίαση των ισχυρότερων για την ώρα εκδόσεων της νέας Σειράς 3 θα γίνει στις 28 Νοεμβρίου στο Los Angeles. Όπως είναι αναμενόμενο η M340i είναι σαφώς πιο σπορτίφ από τις απλές εκδόσεις με αεροδυναμικές βελτιώσεις όταν στο εσωτερικό υπάρχουν σπορ καθίσματα και κορυφαίο επίπεδο εξοπλισμού. Με εξαίρεση την Μ3, η M340i είναι η ισχυρότερη “τριάρα” που έχει υπάρξει ποτέ.

Κάτω από το καπό υπάρχει τρίλιτρος εξακύλινδρος bi-turbo με 374 ίππους και 500 Nm ροπής. Η ανάρτηση είναι της M Sports, υπάρχει ηλεκτρονικά ελεγχόμενο μπλοκέ διαφορικό, σύστημα διεύθυνσης με μεταβλητή υποβοήθηση και αναβαθμισμένα φρένα με τετραπίστονες δαγκάνες εμπρός. Και στις δύο εκδόσεις της M340i την μετάδοση αναλαμβάνει κιβώτιο Steptronic Sport με 8 σχέσεις με την τετρακίνητη να ολοκληρώνει την διαδικασία των 0-100 χλμ./ώρα σε 4,4 δευτερόλεπτα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!