NEA

Αποκάλυψη για το «μικρό» Ford Bronco

Αυτές είναι οι πρώτες του εικόνες που «διέρρευσαν» στην διάρκεια παρουσίασης στους αντιπροσώπους της μάρκας στο Λας Βέγκας.

Παρόλο που αναφέρεται πως είναι το Bronco μάλλον πρόκειται για το μικρότερο μοντέλο, έτσι τουλάχιστον όπως προκύπτει με τη σύγκριση από τις teaser εικόνες του που είχαν εμφανιστεί στο παρελθόν. Έτσι, το Ford Bronco πιθανότατα θα έχει δύο εκδοχές και εδώ βλέπετε την μικρότερη που θα αποτελέσει την αιχμή του δόρατος της Ford κόντρα στα κόμπακτ SUV και κατά βάση απέναντι στο Jeep Renegade κ.α.  

Στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του περιλαμβάνονται οι στρογγυλοί προβολείς, το περίγραμμα των οποίων είναι τα LED φώτα ημέρας καθώς και οι εξαγωγές αέρα στα φτερά. Την βάση και για τα δύο Bronco θα αποτελέσει το πλαίσιο της Ford με δυνατότητα και τετρακίνητης έκδοσης.

Το baby-Bronco πιθανότατα θα κάνει την πρεμιέρα του στην έκθεση του Detroit τον Ιανουάριο και αργότερα μέσα στην χρονιά το νέο Kuga (Escape για τις ΗΠΑ) και το νέο πισωκίνητο Explorer. Η ονομασία Bronco αποδίδει φόρο τιμής στο παλιό SUV που κυκλοφόρησε την περίοδο 1966-1996.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!