NEA

Teaser από νέο Range Rover Evoque

Στις 22 Νοεμβρίου θα αποκαλυφτεί η νέα γενιά του πάντα ενδιαφέροντος Evoque που θα περισσότερη συνδεσιμότητα και τους πιο πρόσφατους κινητήρες της JLR.

Αυτό το ομοίωμα κατασκευασμένο από καλώδια (όπως είχε κάνει το 2015 με το ανοιχτό Evoque) έχει τοποθετήσει η Land Rover σε διάφορα σημεία στο Λονδίνο, στο Kensington και στο Chelsea για να προλογίσει την παρουσίαση του Evoque. Όπως μπορεί να δει κανείς θα διατηρηθεί η κουπέ σχεδίαση για το νέο Evoque που θα βασίζεται σε μια εξέλιξη της πλατφόρμας D8 που χρησιμοποιείται στο τωρινό μοντέλο.

Στο εσωτερικό αναμένεται επίσης μία νέα εκδοχή με περισσότερες επιλογές συνδεσιμότητας. Το νέο Evoque πιθανότατα θα είναι πεντάθυρο αφού το ενδιαφέρον για το τρίθυρο (όπως είχε παρουσιαστεί το 2011) έχει μειωθεί δραματικά. Μετά το 2020 η Jaguar Land Rover σχεδιάζει πολλές ηλεκτροϋβριδικές εκδόσεις συμπεριλαμβανομένου και του νέου Evoque.

Συγκεκριμένα, πέρα από τις δίλιτρες εκδόσεις βενζίνης και πετρελαίου (με αυτόματα 8άρια της ZF) πολύ μεγάλο ενδιαφέρον συγκεντρώνει μια mild-hybrid έκδοση στα 48V που θα συνδυάζει έναν τρικύλινδρο βενζινοκινητήρα στα 1.500 κ.εκ. υποβασταζόμενο από ένα ηλεκτρικό μοτέρ συνδεδεμένο με ιμάντα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!