NEA

Μία και μοναδική η σούπερ Lamborghini SC18

Η SC18 αποτελεί μία κατά παραγγελία hardcore εκδοχή της Aventador που έχει και άδεια κυκλοφορίας για τους δρόμους…

Καταβάλλοντας το ανάλογο αντίτιμο ένας πελάτης παρέλαβε μία Aventador ακριβώς έτσι όπως την φαντάστηκε με το γκρι αμάξωμα και τις κόκκινες λεπτομέρειες να δημιουργεί ένα διαβολεμένο κοντράστ σε μία από τις ομορφότερες Lamborghini που έχουμε δει τελευταία. Ανάλογη αύρα κυριαρχεί και στο εσωτερικό με τα κάρμπον μπάκετ, την περίσσεια αλκαντάρας και το γκρι να εναλλάσσεται διαρκώς με το κόκκινο της φωτιάς.

Στην εξέλιξη της SC18 έχει εμπλακεί αποκλειστικά το αγωνιστικό τμήμα της εταιρίας Squadra Corse και παρόλο που δεν υπάρχουν επίσημα στοιχεία πιθανότατα υπάρχει το σύνολο της Aventador SVJ με το ατμοσφαιρικό V12 των 6,5 λίτρων και των 770 ίππων. Και από όσο μπορούμε να δούμε υπάρχουν αεροδυναμικά στοιχεία και από άλλες Lambo, όπως την Huracan GT3 EVO, ενώ στο πίσω μέρος υπάρχει μία μεγάλη αεροτομή με χειροκίνητη ρύθμιση τριών σημείων.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!