NEA

VW: Τελικά το Passat θα συνεχίσει αλλά θα παράγεται στην Skoda

Ο γερμανικός όμιλος αναπροσαρμόζει συνεχώς τα πλάνα του έχοντας πλέον ως προτεραιότητα την ηλεκτροκίνηση…

Οι αρχικές πληροφορίες είχαν αναφέρει πως τα εργοστάσια στο Ανόβερο και το Emden θα σταματήσουν να κατασκευάζουν συμβατικά αυτοκίνητα και πως στα επόμενα χρόνια θα παράγουν κυρίως ηλεκτρικά. Και ενώ αρχικά το Passat ήταν να τερματιστεί ως μοντέλο τελικά μάλλον θα συνεχίσει από το 2023 να κατασκευάζεται στην Τσεχία και συγκεκριμένα στο εργοστάσιο στο Kvasiny.

Το εργοστάσιο στο Emden που κατασκευάζεται το Passat ξεκίνησε να λειτουργεί το 1964. Από το 2023 το νέο Passat θα κατασκευάζεται δίπλα στα Skoda Superb και Kodiaq όταν τα Skoda Karoq και Seat Ateca θα μεταφερθούν σε ένα νέο εργοστάσιο που πιθανότατα θα κατασκευαστεί στην Τουρκία ή στην Βουλγαρία.

Πάντως, επειδή όλα είναι ρευστά και με το Passat να παρουσιάζει συνεχώς πτώση πωλήσεων μην εκπλαγείτε αν τελικά επαληθευτεί η αρχική μας πληροφόρηση.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!