ΔΙΑΦΟΡΑ

Χρονογράφος TAG Heuer για τον Max Verstappen

Η ελβετικό ωρολογοποιία, πήρε το κλασικό μοντέλο της Formula 1 και πάνω σ’ αυτό πρόσθεσε αρκετά στοιχεία που να αναφέρονται στον νεαρό Ολλανδό.

Ο Verstappen μπορεί να μην μας έχει κερδίσει με τον θρασύ χαρακτήρα του αλλά κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το αγωνιστικό του ταλέντο. Πάντως, εδώ που τα λέμε χρειάζεται και ένα «άτακτο» αγόρι που θα δώσει νέο χρώμα στο πρωτάθλημα της F1. Και η Tag Heuer θεωρεί πως ο Verstappen έχει ένα λαμπρό μέλλον μπροστά του και για αυτό έφτιαξε ένα τρίτο χρονογράφο αφιερωμένο στον Ολλανδό που θα κατασκευαστεί σε μόλις 1.300 κομμάτια.  

Το πάχους 43 χιλιοστών ρολόι διαθέτει έναν χρονογράφο quartz  με μαύρο κεραμικό ταχύμετρο περιμετρικά και ένα μπρασελέ που συνδυάζει το μέταλλο με μαύρους κεραμικούς συνδέσμους. Ένα από τα χαρακτηριστικά είναι πως στην ώρα “6” βρίσκεται ένα μεγάλο “33” που είναι ο αριθμός του μονοθεσίου του Max. Φυσικά υπάρχουν τα σήματα της ολλανδικής σημαίας στην δεξιά πλευρά του δείκτη, ενώ το σήμα της Red Bull είναι σκαλισμένο στην κάσα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!