NEA

Ενοχλητική η μυρωδιά των νέων αυτοκινήτων στην Κίνα

Αν βρίσκετε ελκυστική την «καινουργίλα» σε ένα νέο αυτοκίνητο, πάνω από το 10% των αγοραστών στην Κίνα έχει αντίθετη άποψη, σύμφωνα με έρευνα που έκανε η J.D. Power.

Όταν μιλάμε για την μεγαλύτερη αγορά αυτοκινήτων στον πλανήτη αυτό το 10% μεταφράζεται σε περισσότερους από 2 εκατομμύρια οδηγούς που δεν βρίσκουν καθόλου ελκυστική την μυρωδιά που βγάζει ένα νέο αυτοκίνητο. Για αυτό το λόγο η Ford είναι ένας από τους πρώτους κατασκευαστές που προχωρούν σε δραστικά μέτρα ώστε να μην ενοχλούνται οι ευαίσθητοι στις οσμές Κινέζοι. Μην φανταστείτε πάντως κάτι το τρομερό.

Αυτό που κάνει η Ford είναι να μετά την παραγωγή να αφήνει για αρκετή ώρα τα ολοκαίνουργια αυτοκίνητα σε ανοιχτό χώρο με ήλιο, με ανοιχτά παράθυρα και τον κλιματισμό. Με αυτό τον τρόπο μειώνονται οι μυρωδιές από τα ολοκαίνουργια υλικά, επενδύσεις, πλαστικά και δέρμα που υπάρχουν στο εσωτερικό, έτσι ώστε οι Κινέζοι να νιώθουν πιο ευχάριστα από την πρώτη στιγμή που θα μπουν στο αυτοκίνητό τους.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!