ΔΙΑΦΟΡΑ

Mercedes-Benz Service Select: Πρόγραμμα συντήρησης για επιλεγμένες σειρές μοντέλων άνω των 6 ετών.

Εδώ και πολλές δεκαετίες, η Mercedes-Benz έχει να επιδείξει αμέτρητα πρωτοπόρα τεχνολογικά ορόσημα στην ασφάλεια και στην καινοτομία. Συστήματα ασφαλείας όπως είναι ενδεικτικά τα ABS, ESP, Attention Assist, Collision Prevention Assist, φέρουν τη σφραγίδα της Mercedes-Benz. Αποδεδειγμένα λοιπόν η Mercedes ως κατασκευαστής γνωρίζει ακριβώς τι χρειάζεται για να είστε ασφαλής.

Με μεγάλη τεχνογνωσία, εμπειρία και την υψηλή ποιότητα των γνήσιων και πιστοποιημένων ανταλλακτικών Mercedes-Benz, το service στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της Mercedes διασφαλίζει ότι μπορείτε να στηρίζεστε στη γνώση και τις προδιαγραφές του κατασκευαστή, να διασφαλίζετε την μακροχρόνια διατήρηση του οχήματός σας και να απολαμβάνετε λιγότερα κόστη και λιγότερες έκτακτες επισκέψεις στο συνεργείο. Επιπλέον η Mercedes-Benz εξασφαλίζει και για τα παλαιότερα μοντέλα της ειδικές παροχές προσφέροντας τα οικονομικότερα πακέτα συντήρησης Service Select.

Ακόμα μεγαλύτερο όφελος με το πρόγραμμα συντήρησης Service Select

Το Mercedes-Benz Service Select προσφέρει συγκεκριμένες εργασίες και επισκευές όπως τα τακτικά service Α και Β, αλλαγή στα τακάκια, κ.ά. και διατίθεται για επιλεγμένα οχήματα άνω των 6 ετών με έμφαση σε μοντέλα μεγάλου όγκου πωλήσεων.

Οι ιδιοκτήτες αυτών των μοντέλων μπορούν να αποκτήσουν την κάρτα μέλους στο πρόγραμμα Service Select και να επωφεληθούν από την έκπτωση 38% σε όλα τα ανταλλακτικά των πακέτων συντήρησης του προγράμματος καθώς και στα υγρά και λιπαντικά που χρησιμοποιούνται για όλες τις συνήθεις εργασίες service. Επιπλέον όλες οι απαιτούμενες εργασίες εκτελούνται από τα συνεργεία του Εξουσιοδοτημένου Δικτύου της Mercedes-Benz που συμμετέχουν στο πρόγραμμα με μέγιστη χρέωση εργατοώρας 45€.

Το πρόγραμμα συντήρησης Service Select αναμένεται να εμπλουτίζεται διαρκώς με νέα πακέτα και να αφορά όλο και περισσότερες κατασκευαστικές σειρές μοντέλων άνω των 6 ετών.

Απόκτηση κάρτας μέλους Service Select

Το Mercedes-Benz Service Select αλλάζει τα δεδομένα στον τρόπο προσέγγισης των υπηρεσιών συνεργείου. Κι αυτό διότι διατίθεται online μέσω του Mercedes me, του διαδικτυακού οικοσυστήματος της Mercedes-Benz που συγκεντρώνει καινοτόμες υπηρεσίες και εξατομικευμένα προϊόντα και προσφορές. Με τη δημιουργία λογαριασμού στο Mercedes me και ακολουθώντας 4 απλά βήματα μπορεί κανείς να ελέγξει αν το Service Select είναι κατάλληλο για τη Mercedes του. Αρκεί να καταχωρήσει τον αριθμό πλαισίου του αυτοκινήτου του, να επιλέξει τον δικό του Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή που συμμετέχει στο πρόγραμμα και να αποθηκεύσει την ψηφιακή κάρτα μέλους Service Select για την επόμενη προγραμματισμένη επίσκεψη στο συνεργείο του. Κι όλα αυτά από το κινητό του τηλέφωνο και την άνεση του σπιτιού του.

Περισσότερη ενημέρωση για το Service Select

Διαδίκτυο: Στο site της Mercedes-Benz www.mercedes-benz.gr/serviceselect μπορείτε να βρείτε όλα όσα θα θέλατε να ξέρετε για το νέο πρόγραμμα συντήρησης καθώς και απευθείας στο Mercedes me.

Τμήμα Εξυπηρέτησης πελατών Mercedes-Benz: Στα τηλέφωνα 0800 9 7777777 χωρίς χρέωση από σταθερό και +30 211 211 1 597 με αστική χρέωση.

Στο Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο Επισκευαστών:  Όλα τα συνεργεία του Εξουσιοδοτημένου Δικτύου της Mercedes-Benz διαθέτουν online corner για την καλύτερη εξυπηρέτηση και καθοδήγηση του πελάτη στα βήματα του Service Select.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!