ΑΓΩΝΕΣ

GP Άμπου Ντάμπι: Νικητής ο πρωταθλητής και στο τελευταίο αγώνα της σεζόν

Μία ακόμη νίκη (την 11η στο φετινό πρωτάθλημα) σημείωσε ο Lewis Hamilton ολοκληρώνοντας μια ιδανική χρονιά για αυτόν και την ομάδα του…

Σε ένα πολύ ενδιαφέρον πρωτάθλημα ο Hamilton κατάφερε με τη νίκη του στη Γιας Μαρίνα να ισοφαρίσει το προσωπικό του ρεκόρ σε νίκες σε μία σεζόν. Πίσω του τερμάτισαν, όση σημασία και αν έχει πλέον αυτό οι Vettel και Verstappen, ενώ από εδώ και πέρα και μετά από ένα διάλλειμα η προσοχή όλων θα στραφεί στην επόμενη σαιζόν. Αξιοσημείωτο είναι πως η Pirelli ανανέωση με την Formula 1 έως το 2023.

Ο νεαρός Ολλανδός μάλιστα με αυτή την θέση πήρε τους απαραίτητους βαθμούς για να τερματίσει και τέταρτος στο πρωτάθλημα των οδηγών, εμπρός από τον Bottas. Την δεκάδα έκλεισαν οι Ricciardo, Bottas, Sainz, Leclerc, Perez, Grosjean, Magnussen. Θεαματική ήταν η σύγκρουση και το ντεραπάρισμα του Hülkenberg στον πρώτο γύρο μετά από επαφή με τον Grosjean.

Ο Fernando Alonso έκανε την τελευταία του εμφάνιση στην Formula 1. Ο Raikkonen έκανε άδοξα τον τελευταίο του αγώνα με την Ferrari εγκαταλείποντας στον 7o γύρο. Τελευταίο GP για τον Ricciardo με την Red Bull που πάει στην Renault. Σύντομα περισσότερα από τον Κ. Ελευθεριάδη με την ανάλυση του αγώνα και τον Σπύρο Πέττα με την δική του άποψη.

Διαβάστε την ανάλυση του αγώνα, εδώ ότι έγινε στο πρωτάθλημα, εδώ η βαθμολογία. Δείτε εδώ το πρόγραμμα για την Formula 1 2019.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!