NEA

To ηλεκτρικό Honda Everus VE-1 βασίζεται στο HR-V

Το Everus VE-1 κατασκευάζεται σε συνεργασία με την Guangzhou Automotive (GAC) και προορίζεται για την μεγαλύτερη αγορά ηλεκτρικών στον κόσμο…

Το πρώτο BEV ευρείας παραγωγής της Honda θα κυκλοφορήσει από το νέος έτος στην Κίνα βασισμένο στην πλατφόρμα του HR-V. H μπαταρία των 54,6 kWh παρέχει αυτονομία για περισσότερα από 300 χιλιόμετρα με την κίνηση να έχει ένας σερβοκινητήρας 161 ίππων και 280 Nm. Για να έχετε μια εικόνα στην Κίνα το ηλεκτρικό Everus VE-1 κοστίζει 24.600 δολάρια όταν το συμβατικό HR-V στοιχίζει περίπου 6.000 δολάρια λιγότερο. 

Πάντως, μέσα στο 2019 θα λανσαριστεί και ένα εξίσου ενδιαφέρον BEV με ρετρό σχεδίαση. Πρόκειται για το Urban EV που πέρα από την ασιατική αγορά θα κάνει και πανευρωπαϊκή πρεμιέρα τον Μάρτιο στην Γενεύη με την διάθεσή του να εκτιμάται σε περίπου ένα χρόνο από σήμερα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!