NEA

Η Bentley Continental GT Convertible έτοιμη για το L.A.

Στην αμερικανική έκθεση θα κάμε το παγκόσμιο ντεμπούτο του ένα από τα ακριβότερα τετραθέσια που υπάρχουν στον κόσμο.

Και μόνο το γεγονός πως κάτω από το καπό υπάρχει ένας W12 των 6 λίτρων με 635 άλογα και 900 Nm ροπής λέει πολλά. Και φυσικά η ανοιχτή Continental δεν πτοείται από τα έξτρα 160 κιλά (συνολικό βάρος στα 2.414) και χρειάζεται μόλις 3,8 δλ. για το 0-100 με την βελόνα του κοντέρ να τερματίζει στα 333 χλμ./ώρα. Τρόπος το λέγειν «βελόνα» αφού ο πίνακας είναι πλήρως ψηφιακός. Από το πανομοιότυπο ταμπλό με την κουπέ δεν απουσιάζει ούτε η περιστρεφόμενη touch-screen 12,3 ιντσών.

Έτσι, την διαφορά στο εσωτερικό κάνουν τα ειδικά κλιματιζόμενα καθίσματα που δροσίζουν ή θερμαίνουν την περιοχή γύρω από τον αυχένα, ενώ υπάρχουν και πολλά άλλα θερμαινόμενα στοιχεία (υποβραχιόνια, τιμόνια κ.α.) για βόλτες ακόμη και στο ψύχος.

Και όπως διατείνονται οι Βρετανοί η νέα μαλακή οροφή προσφέρει ακόμη υψηλότερα επίπεδα θερμομόνωσης και ηχομόνωσης, ενώ αναδιπλώνεται σε 19 δλ. και σε ταχύτητες έως 50 χλμ./ώρα. Όσο για την τιμή μπορείτε να κάνετε υποθέσεις μιας και η Coupe GT κοστίζει κάπου στις 330.000 ευρώ.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!