ΑΓΩΝΕΣ

Ξανά στο ράλι Ντακάρ η SsangYong με το Rexton DKR

Η κορεατική εταιρία είχε τερματίσει πέρυσι στην 32η θέση και ήταν ο 2ος μόλις κατασκευαστής που στην παρθενική του εμφάνιση κατάφερε να τερματίσει σε ένα Dakar!

Αυτό και μόνο φαίνεται να ήταν αρκετό ώστε να παροτρύνει τους Κορεάτες για την δεύτερη συμμετοχή τους στο Rally Dakar με το Rexton DKR που παρουσιάστηκε πρόσφατα στην Ισπανία. Με οδηγούς του Ισπανούς Oscar Fuertes και Diego Vallejo η ομάδα της SsangYong θα επιδιώξει μία καλύτερη εμφάνιση και δεδομένης της εμπειρίας που πλέον διαθέτει.

Το κεντρομήχανο Rexton DKR έχει υποστεί σημαντικές βελτιώσεις και κινείται από έναν V8 βενζίνης των 450 ίππων με το εξάρι σειριακό κιβώτιο να μεταφέρει την ροπή στον πίσω άξονα. Το απόβαρο είναι στα 1.900 κιλά με 0-100 σε 4,5 δλ., τα φρένα είναι της AP Racing, τα αμορτισέρ της King Shocks και τα ελαστικά της Yokohama.

To φετινό ράλι Ντακάρ θα διεξαχθεί στις 6-17 Ιανουαρίου στο Περού με 10 ειδικές των 5.000 χιλιόμετρα εκ των οποίων το 70% σε άμμο.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!