ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Οι 5 πιο ακριβές Porsche που πωλήθηκαν ποτέ![vid]

Πόσες μπορείτε να σκεφτείτε, πριν πατήσετε το play; Εμείς σας δίνουμε μία βοήθεια, ότι με δεδομένη την ιστορία της εταιρίας, θα πρέπει να ψάξετε καλά στα αγωνιστικά της.

Το video αυτό έρχεται από την ίδια την Porsche και αποτελεί μέρος μίας σειράς που ονομάζεται Top 5. Κατά καιρούς οι Γερμανοί βγάζουν διάφορα Top 5, τώρα όμως είναι η σειρά των ακριβότερων αυτοκινήτων που έχουν πουληθεί ποτέ. Εντάξει, δεν μιλάμε για καινούρια μοντέλα, αφού αν εξαιρέσει κανείς τις κορυφαίες κατά καιρούς προτάσεις της φίρμας (τύπου 959, Carrera GT, 918) οι τιμές μίας Porsche δεν είναι στρατοσφαιρικές. Τι γίνεται όμως με τα μεταχειρισμένα;

Μια εταιρία με 19 νίκες στο Le Mans και με δάφνες σε οποιαδήποτε, σχεδόν, κατηγορία έχει τρέξει ποτέ σε τέσσερις ρόδες, έχει να προσφέρει πλούσιο υλικό σε αγωνιστικά οχήματα. Αυτά, κατά καιρούς βγαίνουν στο σφυρί και ανάλογα με την ιστορία τους, τις νίκες και τους οδηγούς που κάποτε τα «δάμασαν», αποκτούν μία συλλεκτική αξία. Κάπως έτσι οι 5 αυτές προτάσεις ξεκινούν από χαμηλά επταψήφια νούμερα και ανεβαίνουν… Εμείς πάντως αν είχαμε την οικονομική επιφάνεια, θα τα θέλαμε όλα!

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!