NEAΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νέες εκδόσεις για το Audi E-Tron

Μερικούς μήνες από την παρουσίασή του E-Tron, η Audi ετοιμάζεται να προσθέσει στη γκάμα του μία entry level, καθώς και μία high performance έκδοση.

Ακόμα δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση περί τούτων, όπως ακούγεται όμως η εισαγωγική έκδοση του E-Tron θα κυκλοφορήσει εντός του 2019. Δεν γνωρίζουμε από πού θα προκύψει αυτή η μείωση του κόστους, το πιο πιθανό όμως είναι να φέρει ηλεκτροκινητήρες μειωμένης ισχύος (αφού οι 408 ίπποι της βασικής έκδοσης δεν είναι λίγοι…) ή/ και μικρότερους συσσωρευτές, πράγμα που θα επηρεάσει την αυτονομία του οχήματος.

Από την άλλη, η υψηλών επιδόσεων έκδοση του E-Tron τοποθετείται χρονικά στις αρχές του 2020. Το πιο πιθανό είναι να χρησιμοποιεί και ένα τρίτο ηλεκτροκινητήρα, που θα μεταφέρει τη ροπή τους στους πίσω τροχούς. Όσο για την αποδιδόμενη ισχύ, λογικά θα βρίσκεται στην περιοχή των 600+ ίππων. Ένα ακόμα ερώτημα έχει να κάνει μια με την τελική ταχύτητα του οχήματος, αφού στο E-Tron αυτή περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 200 χλμ./ώρα. Λογικά εδώ ο κόφτης θα ανέβει παραπάνω, έχοντας όμως ως συνέπεια τη μείωση της αυτονομίας σε όσους θέλουν να κινηθούν πραγματικά γρήγορα.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!