NEAΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το απόλυτο Nissan GT-R50 by Italdesign στην παραγωγή [vid]

Έχετε ποτέ ακούσει για μοντέλο της Nissan που να ξεπερνάει σε κόστος το 1 εκ ευρώ; Ε, ήρθε η ώρα και για αυτό, χάρη στις ευλογίες της Italdesign.

H Nissan επιβεβαίωσε την έκδοση παραγωγής του επετειακού αυτού GT-R, το οποίο θα παραχθεί σε μόλις 50 αντίτυπα, όσα και τα χρόνια που βρίσκεται το εν λόγω μοντέλο σε παραγωγή. Παρότι το αρχικό πρωτότυπο είχε παρουσιαστεί βαμμένο σε ένα ειδικό γκρι χρώμα, με χρυσαφί πινελιές, οι τυχεροί που θα το αποκτήσουν μπορούν να επιλέξουν το δικό τους χρωματισμό. Αντίστοιχα, θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ταπετσαρίες στο εσωτερικό, όπως και εξοπλισμό.

Όσο για την τιμή, η Nissan έκοψε το κοστούμι στα 990.000 ευρώ, χωρίς να υπολογίζονται δασμοί και οτιδήποτε μπορεί κανείς να ζητήσει ως έξτρα! Η παραγωγή του θα ξεκινήσει το 2019 και, λογικά, θα ολοκληρωθεί εντός του 2020, αφού το κάθε μοντέλο ξεχωριστά θα απαιτεί το χρόνο του για να ολοκληρωθεί. Υπενθυμίζουμε ότι η ειδική αυτή έκδοση θα είναι σαφώς ισχυρότερη από τα «απλά» GT-R Nismo, αγγίζοντας σε ισχύ τους 710 ίππους και σε ροπή τα 780 Nm.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!