NEA

To Nio ES6 έχει πάνω από 500 χιλιόμετρα αυτονομίας

Αν σας θυμίζει κάτι πρόκειται για την κινεζική εταιρία που διατηρεί το ρεκόρ του ταχύτερου ηλεκτρικού αυτοκινήτου στο Nürburgring.

To ρεκόρ αυτό είχε γίνει με το EP9 και τώρα η… κινεζική Tesla επιστρέφει με ένα κόμπακτ SUV που τοποθετείται κάτω από το μεγαλύτερο ES8 που έχει σημειώσει 10.000 πωλήσεις. Οι τιμές του Nio ES6 ξεκινούν στην Κίνα από τις περίπου 46.000€ και φτάνουν έως τις 57.000€ με τις πρώτες παραδόσεις για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ουσιαστικά αυτό είναι το δεύτερο μοντέλο παραγωγής της Nio που θα προσφέρεται στις εκδόσεις μπαταριών με 70 ή 80 kWh και αυτονομία στα 410 ή 510 χλμ. αντίστοιχα. Το σύστημα πρόωσης έχει συνδυαστική ισχύ 544 ίππους. Αποτελείται από έναν ηλεκτροκινητήρα μπροστά με ισχύ 218 ίππους και έναν δεύτερο πίσω με 326 άλογα.

Ο πρώτος μόνιμου μαγνήτη είναι ο βασικός για καθημερινή χρήση ενώ ο δεύτερος επαγωγικός για επιδόσεις και υψηλές ταχύτητες. Σχετικά με τις επιδόσεις το Nio ES6 επιταχύνει από στάση έως τα 100 χλμ./ώρα σε 4,7 δευτερόλεπτα με τελική ταχύτητα περιορισμένη στα 200 χλμ./ώρα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!