NEA

Τι ξεχωριστό έχει η νέα Porsche 911; [vid]

Η Porsche έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό ένα κύκλο επεισοδίων με τον τίτλο «Top-5» και με το πιο πρόσφατο να είναι αφιερωμένο στη νέα 911.

Με την πρώτη ματιά η νέα 911 μπορεί να δείχνει τόσο ίδια αλλά αφού παρακολουθήσετε το βίντεο θα διαπιστώσετε πόσο διαφορετική είναι στις λεπτομέρειες. Τουλάχιστον για αυτό προσπαθεί να μας πείσει ο υπεύθυνος εξωτερικού σχεδιασμού της νέας γενιάς, ο Peter Varga, ο οποίος μας επισημαίνει τα πέντε πιο χαρακτηριστικά σημεία της νέας 911.

Φυσικά μιλάμε για ένα από τα πιο ενδιαφέροντα μοντέλα που υπάρχουν, ή που κανονικά «δεν θα έπρεπε να υπάρχουν», όπως έχω αναλύσει σε ένα παλιότερο άρθρο. Δείτε το video και ανακαλύψτε μαζί με τον σχεδιαστή του τι κάνει αυτή την γενιά της Porsche τόσο ξεχωριστή και σίγουρα την πιο όμορφη στην ιστορία της. Μπόνους, τα παρακάτω βίντεο που ακολουθούν από την πολύ ενδιαφέρουσα σειρά Top-5.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!