NEA

Πρώτο επίσημο teaser για το Polestar 2

Το ιδιαίτερο σήμα της Volvo θα λανσάρει το δεύτερο του και καθαρά ηλεκτρικό μοντέλο προς τα τέλη του 2019.

Από την πρώτη teaser εικόνα αυτό που διαφαίνεται είναι πως πρόκειται για ένα κόμπακτ διαστάσεων ηλεκτρικό αυτοκίνητο και σύμφωνα με τις πρώτες μας πληροφορίες αυτό θα αποτελέσει τον αντίπαλο του Tesla Model 3.

Από την συγκεκριμένη εικόνα γίνεται αντιληπτή η σχεδίαση των φωτιστικών σωμάτων με ενσωματωμένη την λεπτή φωτεινή λωρίδα να διατρέχει το πίσω μέρος. Παράλληλα, παίρνουμε και μία ιδέα για το αμάξωμα που πιθανότατα θα έχει τον χαρακτήρα ενός τετράθυρου fastback με φουσκωμένους πίσω θόλους και την υποδοχή φόρτισης πίσω αριστερά.

Σχεδιαστικά θα υπάρχουν αρκετά στοιχεία από το Volvo Concept 40.2, ενώ στο εσωτερικό το σύστημα πολυμέσων θα τρέχει σε περιβάλλον Android. Σε αντίθεση με το ηλεκτροϋβριδικό Polestar 1, το Polestar 2 θα είναι καθαρά ηλεκτρικό και θα έχει αυτονομία περίπου στα 450-500 χιλιόμετρα. Η ισχύς του ηλεκτροκινητήρα θα είναι περίπου στα 400 άλογα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!