NEA

Νέα Lamborghini Huracan EVO με 640 άλογα και αεροδυναμική Performante

Όπως είχε teas-άρει η ιταλική εταιρία έδωσε και επίσημα τα στοιχεία για την ανανεωμένη EVO εκδοχή της Huracan…

Ξεκινώντας από τον αναβαθμισμένο V10 με τα πάντα ατμοσφαιρικά 5,2 λίτρα, η ισχύς έχει αυξηθεί στους 640 ίππους στις 8.000 σ.α.λ. και η ροπή στα 600 Nm στις 6.500 σ.α.λ. Τόσο αποδίδει και ο V10 στην ξεχωριστή Performante που δανείζει και ένα μεγάλο μέρος της αεροδυναμικής της με τα ενεργητικά στοιχεία.

Το Lamborghini Dinamica Veicolo integrate (LDVI) είναι ένα σύστημα ελέγχου και παραμετροποίησης του σασί περιλαμβάνοντας την εξελιγμένη τετρακίνηση, την ενεργητική τετραδιεύθυνση, την  ρυθμιζόμενη ανάρτηση με μαγνητοροϊκά αμορτισέρ Huracan Evo κ.α.

Διαθέσιμα είναι τρία προγράμματα οδήγησης (STRADA, SPORT, CORSA) και όπως διατείνονται οι Ιταλοί η ανανεωμένη Huracan είναι πολύ πιο άμεση και ταυτόχρονα ευκολοδήγητη με τα 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 2,9 δευτερόλεπτα και τελική στα 325 χλμ./ώρα.  Ανανεωμένη

Εξωτερικά η ανανεωμένη Huracan EVO ξεχωρίζει από τον επανασχεδιασμένο και πιο επιθετικό μπροστινό προφυλακτήρα, τις μεγαλύτερες πλευρικές εισαγωγές αέρα, τις νέες και ψηλότερα τοποθετημένες απολήξεις στο πίσω μέρος, το νέο διαχύτη κ.α. Στο εσωτερικό η πιο σημαντική αλλαγή εντοπίζεται στην κεντρική κονσόλα και συγκεκριμένα στην κάθετη αλά tablet οθόνη με διαγώνιο 8,4 ιντσών.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!