NEA

Το 2020 θα κυκλοφορήσει το νέο Ford Ecosport

To οποίο θα έχει μια εντελώς διαφορετική προσέγγιση σε σχέση με το τωρινό μοντέλο και θα βασίζεται στα μηχανικά μέρη του Fiesta…

Τα SUV πωλούν σαν ζεστό ψωμί στην Ευρώπη και για αυτό η Ford έχει προγραμματίσει την ανανέωση των SUV της με νέα μοντέλα. Κάπου την ίδια χρονιά θα παρουσιαστεί και το νέο Kuga, δηλαδή μαζί με τον αντικαταστάτη του Ecosport που πιθανότατα θα διατηρήσει την ίδια ονομασία.

Και εκεί θα σταματούν οι όποιες ομοιότητες μιας και το νέο Ecosport θα έχει ελαφρώς μεγαλύτερο μήκος, σημαντικά αυξημένο πλάτος για να είναι πιο ευρύχωρο και λίγο μικρότερο ύψος που θα το τοποθετεί απέναντι σε κλασικούς παίχτες όπως είναι τα VW T-Roc, Seat Arona, Hyundai Kona, Renault Captur κ.α.

Με άλλα λόγια το νέο Ecosport θα τοποθετείται πάνω από το crossover Fiesta Active και κάτω από το Kuga. Οι χώροι θα κυμαίνονται στο μέσο όρο της κατηγορίας ενώ μια σημαντική λεπτομέρεια είναι πως η πίσω πόρτα δεν θα ανοίγει παράλληλα ως προς το έδαφος αλλά παραδοσιακά κάθετα. Το ταμπλό θα αποτελεί αισθητικό αμάλγαμα των Fiesta και Focus με μια «ελεύθερη» touch-screen στο κέντρο.

Την βάση για το νέο Ecosport θα αποτελέσει μια εξελιγμένη εκδοχή της πλατφόρμας του Fiesta προτάσσοντας τα εξαιρετικά δυναμικά χαρακτηριστικά που συνοδεύουν κάθε Ford. Οι εκδόσεις κινητήρων θα περιλαμβάνουν τον 1.000άρη Ecoboost και αναμενόμενα τον πετρελαιοκινητήρα 1.5 TDCi. Αν και πιθανότατα το νέο Ecosport να είναι μόνο προσθιοκίνητο δεν αποκλείεται να «περάσει» στις top εκδόσεις η τετρακίνηση της τρέχουσας γενιάς.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!