NEA

Εντυπωσιακό το Lexus LC Convertible [vid]

Στο Detroit η ιαπωνική εταιρία θα παρουσιάζει την ανοιχτή εκδοχή του κουπέ LC που κυκλοφορεί εδώ και δύο χρόνια…

Δίνοντας προτεραιότητα στην βορειοαμερικανική αγορά η Lexus θα λανσάρει το 2020 την κάμπριο εκδοχή του εντυπωσιακού Lexus LC. Προς το παρόν δεν υπάρχουν στοιχεία για τον τύπο της οροφής αλλά από την στιγμή που το απόβαρο θα ξεπερνά τους δύο τόνους (αφού αποκλείεται να είναι ελαφρύτερο από το κουπέ) λογικά θα υιοθετηθεί η ελαφρύτερη και οικονομικότερη κατασκευαστικά soft-top επιλογή.

Σχετικά με το ταμπλό βλέπουμε πως αυτό είναι πολύ κοντά αισθητικά σε εκείνου του κουπέ LC, ενώ ακόμη και η σχεδίαση του αμαξώματος δεν θα διαφέρει και πολύ από την έκδοση παραγωγής. Μοναδική παραφωνία αποτελούν τα κάπως περίεργα πίσω φωτιστικά σώματα με το ανάγλυφο και τις πολλές γωνίες.

Όσο για τους κινητήρες θα δούμε την V8 5.5 έκδοση όπως και την υβριδική LC500h με τον V6 των 3,5 λίτρων που θα αποδίδει περίπου 360 άλογα και θα κυκλοφορήσει και στην Ευρώπη.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!