ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Νέο Τεχνικό Εκπαιδευτικό Κέντρο στις εγκαταστάσεις της Ιαπωνικής

Τέλη της περσινής χρονιάς ολοκληρώθηκαν οι εργασίες κατασκευής του Τεχνικού Εκπαιδευτικού Κέντρου (ΤΕΚ) της Ιαπωνικής, το οποίο στεγάζεται στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Παλλήνη Αττικής.

Πλέον, οι επισκευαστές οχημάτων θα έχουν πρόσβαση σε εκπαιδευτικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας μέσα σε ένα πρότυπο κέντρο θεωρητικής και πρακτικής κατάρτισης με πλήρη εξοπλισμό σύγχρονης τεχνολογίας.

Το πρότυπο κέντρο εκπαίδευσης διαθέτει αίθουσα σεμιναρίων, πλήρως εξοπλισμένη αίθουσα πρακτικής εκπαίδευσης και χώρους εστίασης & διαλειμμάτων συνολικής έκτασης 230 τ.μ. Οι κυρίως χώροι εκπαίδευσης (η αίθουσα σεμιναρίων και το συνεργείο) καταλαμβάνουν 152 τ.μ. και είναι σχεδιασμένοι να προσφέρουν μια εκπαιδευτική εμπειρία σε πραγματικές συνθήκες. Η αίθουσα σεμιναρίων μπορεί να φιλοξενήσει 36 άτομα και είναι εξοπλισμένη με τα πλέον σύγχρονα συστήματα οπτικοακουστικών παρουσιάσεων. Η άριστη οπτικοακουστική κάλυψη των σεμιναρίων θα επιτρέπει την εγγραφή και την αναμετάδοσή τους online σε ενδιαφερόμενους εκτός Αθηνών.

Ο εκπαιδευτικός χώρος του συνεργείου είναι εφοδιασμένος με μηχανήματα και εργαλεία που ανταποκρίνονται πλήρως στις απαιτήσεις των σύγχρονων επισκευαστών οχημάτων. Συγκεκριμένα, οι συμμετέχοντες θα αποκτούν πρακτική γνώση σε συνθήκες συνεργείου με χρήση κορυφαίου εξοπλισμού που περιλαμβάνει, εκτός άλλων, δικόλωνο ανυψωτικό, εργαλεία ειδικών χρήσεων, μηχάνημα πλήρωσης φρέον και σύγχρονο διαγνωστικό με παλμογράφο. Επιπλέον, το εκπαιδευτικό υλικό είναι αντίστοιχης ποιότητας: σασμάν διπλού συμπλέκτη , πάνελ προσομοίωσης συστήματος CAN BUS , κλιματισμού κτλ. Η αρτιότητα του χώρου ολοκληρώνεται με τους πάγκους εργασίας και τα εργαλεία χειρός FACOM.

Η ανθρωποκεντρική προσέγγιση στο σχεδιασμό των υποδομών συμπληρώνεται με τα ηχοαπορροφητικά υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί στο εκπαιδευτικό κέντρο. Επιπλέον, στο πλαίσιο της περιβαλλοντικής πολιτικής της Ιαπωνικής, ο εκπαιδευτικός χώρος ακολουθεί τις σύγχρονες προδιαγραφές της ενεργειακής κατασκευής. Το πρότυπο κέντρο εκπαίδευσης της Ιαπωνικής διαθέτει επίσης έναν ευχάριστο, πλήρως εξοπλισμένο χώρο εστίασης για την φιλοξενία των επισκεπτών κατά το διάλειμμα των σεμιναρίων καθώς και διαμορφωμένο εξωτερικό χώρο καπνιστηρίου.

Το έμψυχο δυναμικό που στελεχώνει το εκπαιδευτικό κέντρο της Ιαπωνικής αποτελείται τον υπεύθυνο εκπαίδευσης και τεχνικής υποστήριξης της εταιρείας, κο. Άγγελο Λασκαρίδη και τον τεχνικό εκπαιδευτή κο. Νίκο Ουλκέρογλου. Η ολοκλήρωση του Τεχνικού Εκπαιδευτικού Κέντρου της Ιαπωνικής υλοποιεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το όραμα της εταιρίας για παροχή υπηρεσίας υψηλής ποιότητας, εφάμιλλη με τα κέντρα εκπαίδευσης του εξωτερικού.

«Είμαστε συγκινημένοι που μπορούμε να προσφέρουμε στους συνεργάτες μας ένα σύγχρονο εκπαιδευτικό κέντρο. Δεσμευόμαστε να παραμένουμε πάντοτε ουσιαστικοί σύμμαχοι των πελατών μας και να αποτελούμε έναν αναπόσπαστο κρίκο ανάμεσα στον επισκευαστή οχημάτων και την τεχνογνωσία αιχμής των προμηθευτών μας» δήλωσε ο κος Άγγελος Λασκαρίδης, υπεύθυνος εκπαίδευσης και τεχνικής υποστήριξης της Ιαπωνικής.

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!