NEAΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

H Lamborghini Huracan Evo επί το έργον! [vid]

Κατά την ίδια την εταιρία, η Huracan Evo αντιπροσωπεύει τη φυσική εξέλιξη του πιο επιτυχημένου V10 στην ιστορία της. Και μάλλον έχει δίκιο…

Αναβαθμισμένη σχεδόν σε κάθε επίπεδο, η νέα Huracan Evo διαθέτει το LDVI (Lamborghini Integrated Vehicle Dynamics), ένα νέο εγκέφαλο με μεγάλη επεξεργαστική ισχύ, που ελέγχει τα πλέον σύγχρονα ηλεκτρονικά συστήματα της εταιρίας. Αυτό αναγνωρίζει το επιλεγμένο mode οδήγησης, ενώ παράλληλα λαμβάνει πληροφορίες από τον οδηγό και από το περιβάλλον, ώστε να βελτιστοποιήσει τη συμπεριφορά του αυτοκινήτου.

Νέο είναι και το human-machine interface του συστήματος infotainment. Το κεντρικό τούνελ μετάδοσης φιλοξενεί πλέον μία οθόνη 8,4 ιντσών που μεταφέρει πληροφορίες για τη δυναμική του αυτοκινήτου, την τηλεμετρία (που περιλαμβάνει και 2 κάμερες για τη βελτίωση των οδηγικών ικανοτήτων του ιδιοκτήτη), το ηχοσύστημα κ.λπ. Από εκεί και πέρα, υπάρχει ένα νέο bodywork το οποίο βελτιώνει την αεροδυναμική και την αρνητική άντωση του αυτοκινήτου, κατά 5 φορές σε σχέση με τις απλές Huracan! Ο V10 κινητήρας, με τη σειρά του, αποδίδει πλέον 640 ίππους και 600 Nm ροπής. Αρκετά όμως με τις πληροφορίες. Για το πώς μετουσιώνονται αυτά στην πράξη, απλά, πατήστε το play.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!