ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Trailer για το νέο WRC 8! [vid]

Χαράς ευαγγέλια για τους απανταχού gamers και λάτρεις των εξομοιωτών οδήγησης. To WRC 8 βρίσκεται καθ’ οδόν, με γραφικά πιο ρεαλιστικά από ποτέ.

Η κυκλοφορία του νέου τίτλου της εταιρίας Bigben έχει προγραμματιστεί για το Σεπτέμβριο. Μέχρι τότε όμως, οι σχεδιαστές του WRC 8 σκοπεύουν να «χτίσουν» την προσμονή των απανταχού fan, με μερικά trailer όπως αυτό. Τι θα πρέπει να περιμένετε; Με δεδομένο ότι θα καλύπτει official το πρωτάθλημα WRC του 2019, το παιχνίδι θα περιλαμβάνει όλες τις εργοστασιακές ομάδες, τα αυτοκίνητα και τους οδηγούς. Επιπροσθέτως, θα καλύπτει το WRC 2, το Junior WRC και πιθανά θα δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να οδηγήσει και μερικά ιστορικά αυτοκίνητα ράλι.

Οι παίκτες θα μπορούν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε περισσότερες από 100 ειδικές διαδρομές, σε 14 χώρες. Το καλύτερο, δε, είναι ότι λαμβάνοντας υπόψη τις αρνητικές κριτικές που δέχτηκε για τους προηγούμενους τίτλους της, η εταιρία παραγωγής υποστηρίζει ότι τα 2 τελευταία χρόνια έκατσε και ασχολήθηκε σοβαρά για να εξαλείψει τα όποια προβλήματα και να δώσει μία όσο το δυνατό πιο ρεαλιστική αίσθηση στο νέο τίτλο. Η ίδια υποστηρίζει ότι θα προσφέρει πιο πιστό handling, καλύτερες σημειώσεις, καλύτερες διαδρομές αλλά και ένα αναβαθμισμένο career mode. Το WRC 8 θα είναι διαθέσιμο σε PC, PS4, Xbox One και Nintendo Switch.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!