NEA

Επίλογος με Corvette Final Edition για την Ευρώπη

H αμερικανική εταιρία ανακοίνωσε την Final Edition για την Corvette C7 που σύντομα θα αντικατασταθεί από την C8.

Η Corvette Final Edition αποτελεί την τελευταία έκδοση που διατεθεί στην Ευρώπη και θα προσφέρεται τόσο στην Grand Sport όσο και στην Z06 έκδοση. Ουσιαστικά την διαφορά κάνουν τα  σχετικά λογότυπα και ο πλουσιότερος εξοπλισμός που περιλαμβάνει συνθετικά (ανθρακονήματα/ κεραμικά) δισκόφρενα, επαναρρυθμισμένη ανάρτηση, racing πακέτο καταγραφής επιδόσεων, σπορ καθίσματα Competition, νέα χρώματα και νέες επενδύσεις δέρμα Nappa στο εσωτερικό.

Σχετικά με τα μηχανικά μέρη δεν υπάρχουν αλλαγές και κάτω από το καπό βρίσκεται ο V8 χωρητικότητας 6,2 λίτρων που αποδίδει 466 άλογα στην Grand Sport και 659 στην Z06. Σε κάθε περίπτωση η ισχύς περνά στους πίσω τροχούς μέσω αυτόματο κιβωτίου 8 σχέσεων ή μηχανικού 7 σχέσεων. Στην γερμανική αγορά η Grand Sport Final Edition κοστίζει 116.500€ και η Z06 Final Edition στα 139.500€.

Σε μερικούς μήνες αναμένεται να παρουσιαστεί η ολοκαίνουργια γενιά C8 που θα περάσει την Corvette σε μία νέα εποχή αφού για πρώτη φορά θα έχει τον κινητήρα πίσω από τις πλάτες (δηλ. θα είναι κεντρομήχανη) οδηγού και συνοδηγού.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!