NEA

Ανανέωση για την Mercedes-Benz V-Class

Η ανανέωση αφορά και τα αυτοκινούμενα που βασίζονται στη V-Class, ενώ στις αρχές Μαρτίου στην  έκθεση της Γενεύης θα παρουσιαστεί και η EQV, ένα ηλεκτρικό πρωτότυπό της…

To μεγαλύτερο MPV της Mercedes και ένα από τα δημοφιλέστερα της αγοράς (σε περίπου 5 χρόνια έχει πουλήσει περίπου 240.000 μονάδες, για premium/ VIP μεταφορές παγκοσμίως) ανανεώθηκε και αναβαθμίστηκε. Εξωτερικά η «νέα» V-Class ξεχωρίζει από τη νέα πιο εμφατική μάσκα, σε συνδυασμό με επανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, ζάντες 17-19 ιντσών, νέες επιλογές χρωμάτων κ.α.

Στο πολυτελές εσωτερικό υπάρχουν νέες δυνατότητες διαμόρφωσής και διαρρυθμίσεων ανάλογα με τις απαιτήσεις και τις ανάγκες. Μικρής έκτασης αλλαγές υπάρχουν στο ταμπλό, στο πίνακα οργάνων, στους αεραγωγούς κ.α. ώστε να αναβαθμιστεί η upper class αίσθηση, όπως στις λιμουζίνες της μάρκας.

Από πλευράς κινητήρων η σημαντικότερη αλλαγή αφορά στην προσθήκη του νέου δίλιτρου τετρακύλινδρου diesel που αντικαθιστά το παλιό μοτέρ των 2,1 λίτρων. Διατίθεται στις εκδόσεις V 250d και V 300d με 190 και 239 ίππους, αντίστοιχα. Συνδυάζεται στάνταρ με αυτόματο κιβώτιο 9 G-Τronic, ενώ υπάρχει και τετρακίνηση. Η V 300d προσφέρει πού καλές επιδόσεις με 0-100 σε 7,9 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα στα 220 χλμ./ώρα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!