ΔΙΑΦΟΡΑ

Οι Jason Statham και Dwayne Johnson δεν θα είναι το Fast and Furious 9 [vid]

Οι διάσημοι «σκληροί» θα απουσιάζουν από το επόμενο Fast and Furious 9 αλλά θα συμμετέχουν σε μία spin-off παραγωγή.

Φήμες θέλουν εδώ και καιρό τον Dwayne Johnson και τον πολύ Vin Diesel να έχουν κόψει ακόμη και την καλημέρα, ενώ ακόμη και ο Tyrese Gibson έχει δηλώσει την αντιπάθεια του προς τον πρώτο.

Έτσι, ο γνωστός «The Rock» θα αποχωρήσει από το Fast 9 και μαζί με τον φασαριόζο Statham θα είναι οι πρωταγωνιστές του νέου φιλμ που σκηνοθετεί ο David Leitch (γνωστός και από το Deadpool) και έχει ως τίτλο Hobbs & Shaw.

Πρόκειται για μία ταινία που αποτελεί franchise του Fast & Furious και ανάμεσά στους δύο πρωταγωνιστές θα βρεθεί και η Vanessa Kirby (γνωστή και από το The Crown, Mission: Impossible – Fallout).

Και ενώ ο Johnson θα απουσιάζει από το Fast 9 άφησε υπονοούμενα πως θα είναι στο μεθεπόμενο. Μέχρι τότε δείτε το τρέιλερ από το Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw που θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες των ΗΠΑ στις 2 Αυγούστου 2019. Το Fast & Furious 9 έχει προγραμματισθεί για τις 10 Απριλίου του 2020 και το Fast 10 ένα χρόνο αργότερα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!