NEA

Ποια Hyundai θα αποκτήσουν καυτές N εκδόσεις έως 350 άλογα;

Η κορεατική εταιρία στοχεύει στην διεύρυνση της σπορ γκάμας Ν και ετοιμάζει από του χρόνου νέες εκδόσεις…

Στις αρχές του 2020 θα δούμε το καυτό i20 N με το οποίο η Hyundai ευελπιστεί να γιορτάσει την φετινή κατάκτηση του πρωταθλήματος και τον πρώτο της τίτλο στο WRC. Σύμφωνα με το βρετανικό Auto Express το i20 N θα εφοδιάζεται με έναν turbo τετρακύλινδρο 1.600άρη με ισχύ πάνω από 200 άλογα (ίσως και 250) και θα στοχεύει ευθέως στο Ford Fiesta ST, στο Renault Clio RS, στο VW Polo GTI κ.α.

Στη συνέχεια και μέσα στο 2021 η Hyundai θα λανσάρει μία αντίστοιχη έκδοση Tucson Ν με δίλιτρο μοτέρ βενζίνης που θα φτάνει σε ισχύ έως τα 350 άλογα και θα «βλέπει» απέναντί του τα Cupra Ateca, VW T-Roc R, Audi SQ5 κ.α. Στάνταρ θα είναι η τετρακίνηση, ενώ γενικότερα όλο το set-up θα έχει σπορ ρύθμιση και racing ήχο αλά N-Performance.

Πάντως αν κρίνουμε από την δουλειά που έχει γίνει στα εξαιρετικά i30 N & i30 N Fastback δεν έχουμε παρά να περιμένουμε δύο ακόμη επιλογές που θα ήθελα επιθυμούσε κάθε φανατικός petrolhead.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!