NEA

Πως θα είναι το νέο Renault Clio RS;

Η νέα γενιά Clio θα ξεκινήσει την εμπορική της πορεία από το φθινόπωρο και σε ένα περίπου χρόνο θα ακολουθήσει και η top έκδοση R.S.

Το νέο Clio συνεχίζει να είναι ίσως το ομορφότερο μοντέλο της κατηγορίας του έχοντας πλέον την αύρα του Megane. Στην ίδια λογική θα κινηθεί και το Clio RS, κάτι που ασπάζεται και η ομάδα X-Tomi Design που βασίστηκε στο Megane RS για να μας παρουσιάσει μια προσέγγιση που βλέπετε στις σχετικές φωτογραφίες.

Λογικά αναμένεται ένα πιο τονισμένο αεροδυναμικά αμάξωμα με μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα μπροστά και πίσω έναν διαχύτη με κεντρικά τοποθετημένη απόληξη. Θα υπάρχουν και άλλες βελτιώσεις, ενώ στο εσωτερικό η γνωστή περιποίηση RS με σπορ καθίσματα και λοιπές αναβαθμίσεις.

Κάτω από το καπό αναμένεται ο νέος turbo τετρακύλινδρος στα 1.800 κ.εκ. που προέρχεται από την Alpine A110. Είναι το ίδιο μοτέρ που κινεί και το Megane RS όπου αποδίδει 280 άλογα και 300 στο Trophy R. Στο Clio RS η ισχύς θα φτάνει το πολύ στα 250 άλογα, αρκετή ώστε να κοντραριστεί με τα Ford Fiesta ST, VW Polo GTI, το επερχόμενο Hyundai i20 N κ.α.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!