ΑΓΩΝΕΣ

Οι πέντε γόμες ελαστικών της Pirelli για το 2019

H ιταλική εταιρία έδωσε μια νέα εικόνα για τις επιλογές ελαστικών που θα έχουν οι ομάδες της F1 τη νέα σεζόν…

Και τα πέντε σλικ ελαστικά της Pirelli θα τα δούμε στις δοκιμές που ξεκινούν μετά τα μέσα του μήνα στην Βαρκελώνη. Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες υπάρχουν τρία χρώματα με τις κόκκινες μαλακές και τις λευκές σκληρές. Η κίτρινη είναι τα ενδιάμεσα λάστιχα. Για να ξεχωρίζουν καλύτερα οι δύο πιο ακραίες επιλογές σε κάθε περίπτωση δεν έχουν λωρίδα στο πλάι. Πριν από κάθε αγώνα, του χρόνου, η Pirelli θα αποκαλύπτει τις γόμες που θα παίζουν το ρόλο της σκληρής, μέσης και μαλακής επιλογής για το Σαββατοκύριακο.

Το νέο σύστημα διευκολύνει τον απλό θεατή όσον αφορά στις διαφορές μεταξύ των ελαστικών. Επιπλέον επιτρέπει στους ανθρώπους που θέλουν να γνωρίζουν περισσότερες λεπτομέρειες, να ξέρουν ποιες συγκεκριμένες γόμες, χρησιμοποιούνται. Τα χρώματα των ενδιάμεσων και βρόχινων ελαστικών Cinturato παραμένουν ίδια για την επόμενη χρονιά – πράσινο και μπλε – αντίστοιχα.

Το πρωτάθλημα της F1 ξεκινά στις 17 Μαρτίου και παραδοσιακά από την Μελβούρνη. Κάντε κλικ εδώ για να δείτε το πρόγραμμα F1 2019.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!