NEA

Φρεσκάρισμα για το VW Passat!

Το ανανεωμένο Passat θα κάνει στις αρχές Μαρτίου το πανευρωπαϊκό του ντεμπούτο στην Γενεύη με την εμπορική διάθεσή του να ξεκινά το καλοκαίρι…

Το είχαμε δει στην έκθεση του Detroit και τώρα η γερμανική εταιρία παρουσιάζει και το ανανεωμένο Passat -σε όλες τις εκδόσεις αμαξωμάτων- που θα πωλείται στην Ευρώπη. Οπτικά οι αλλαγές συνάδουν στο πρότυπο ενός facelift και κυρίως στους επανασχεδιασμένους προφυλακτήρες και τα φωτιστικά σώματα, στις νέες επιλογές χρωμάτων και ζαντών κ.α.

Εις τα ενδότερα το ταμπλό έχει αλλάξει στα σημεία φιλοξενώντας ένα νέο ψηφιακό πίνακα οργάνων 11,7’’ όταν η οθόνη αφής στην κεντρική κονσόλα προσφέρεται ανάλογα με την έκδοση σε 6,5’’, 8,0’’ και 9,5’’. Μια από τις πιο «χτυπητές» αλλαγές είναι το νέο τιμόνι, ενώ το αναλογικό ρολόι έχει αντικατασταθεί από το λογότυπο Passat. Πλουσιότερος είναι ο τεχνολογικός εξοπλισμός με νέα συστήματα υποβοήθησης οδηγού και αυτόνομη οδήγηση επιπέδου 2.

Σχετικά με την γκάμα των κινητήρων το ανανεωμένο Passat συνεχίζει στις εκδόσεις βενζίνης 1.5 TSI (150 ίππους) και 2.0 TSI (με 190 και 272 ίππους). Οι diesel ξεκινούν από τον 1.6 TDI (120 ίπποι) μέχρι το νέο 2.0 TDI Evo (150 ίππους) και τον απλό 2.0 TDI (με 190 και 236 άλογα).

H plug-in υβριδική έκδοση Passat GTE (με 1.4 TSI και ηλεκτροκινητήρα) έχει συνδυαστική ισχύς στα 218 άλογα και χάρη στην μεγαλύτερη μπαταρία 13 kWh μπορεί να διανύσει έως 55 χιλιόμετρα αθόρυβα και δίχως ρύπους.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!