NEAΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η Hyundai -και όχι μόνο- δεν θα συμμετέχει στη Γενεύη

Ακολουθώντας τις επιταγές των καιρών, η Κορεατική εταιρία αποφάσισε να φυλάξει τα χρήματά της για άλλες, πιο στοχευμένες δράσεις.

Το έχουμε γράψει πολλές φορές στο παρελθόν και σίγουρα θα το αναφέρουμε ξανά και στο μέλλον. Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται μία απομάκρυνση των αυτοκινητοβιομηχανιών από τις διεθνείς εκθέσεις. Αυτές που κάποτε αποτελούσαν χρυσές ευκαιρίες για να παρουσιάσουν τα νέα μοντέλα τους στο κοινό, σήμερα δείχνουν να βρίσκονται στην αρχή μίας παρακμής. Όσο για τους λόγους, πολλοί. Οι σημαντικότεροι έχουν να κάνουν με το ίντερνετ -και γενικότερα την εύκολη διάδοση της πληροφορίας- καθώς επίσης με τα κόστη που μία τέτοια έκθεση περιλαμβάνει.

Πολλοί κατασκευαστές, πλέον, προτιμούν από το να «πετάξουν» μερικά εκ. ευρώ στη Γενεύη, το Παρίσι ή όπου αλλού, να κρατήσουν τα χρήματά τους και να τα επενδύσουν σε πιο στοχευμένα event, όπου θα προωθούν συγκεκριμένα μοντέλα τους και θα βρίσκονται αυτοί και μόνο στο επίκεντρο, δεν θα αποτελούν απλά άλλο ένα περίπτερο σε μία μεγάλη σάλα. Ήδη, πέρα από τη Hyundai έχουν πάρει απόφαση να μην συμμετάσχουν στη Γενεύη και οι Ford, Volvo, Land Rover και Jaguar. Εντύπωση, ωστόσο, προκαλεί το γεγονός ότι η αδελφή εταιρία της Hyundai, Kia έχει δηλώσει πως θα παρευρεθεί κανονικά στην έκθεση και μάλιστα έχει και νέα πράγματα να δείξει, σύμφωνα με δηλώσεις του Stephen Kitson, διευθυντή επικοινωνίας της εταιρίας στη Μεγάλη Βρετανία.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!