NEA

Ριζική ανανέωση για το Mitsubishi ASX

Το ASΧ είναι ένα από τα πιο ώριμα SUV της αγοράς και περνά από ένα ακόμη facelift που αυτή την φορά έχει νόημα…

Σε σχέση με την τελευταία ανανέωση τούτη δω φαίνεται η πιο ριζική μιας και οπτικά ευθυγραμμίζει το ASX με το μεγαλύτερο Eclipse Cross. Έτσι, τα νέα στοιχεία εντοπίζονται στα άκρα του αμαξώματος. Συγκεκριμένα στο εντελώς νέο μπροστινό μέρος με την μάσκα να έχει το μοτίβο του Eclipse Cross και τα προβολάκια να έχουν μετακομίσει στα άκρα του ολοκαίνουργιου προφυλακτήρα.

Αρκετό χρώμιο υπάρχει και στο πίσω μέρος όπου ξεχωρίζει την «ποδιά», ενώ νέος είναι και ο προφυλακτήρας, όπως και τα φωτιστικά σώματα. Ο αέρας της ανανέωσης πνέει και στο εσωτερικό όπου η ειδοποιός διαφορά έχει να κάνει με το νέο σύστημα infotainment και την touch-screen που στην κορυφαία έκδοση εξοπλισμού φτάνει τις 8 ίντσες.

Μέχρι τώρα το ASX κυκλοφορούσε στην ελληνική αγορά με τον 1.600άρη βενζινοκινητήρα. Αυτή η έκδοση θα πωλείται όσο είναι διαθέσιμη στο τωρινό μοντέλο και το ανανεωμένο θα έχει μόνο δίλιτρο τετρακύλινδρο ατμοσφαιρικό βενζίνης MIVEC με 150 ίππους και 195 Nm. Θα συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο 5 σχέσεων ή αυτόματο CVT (INVECS 3-III με 6 διαβαθμίσεις), με κίνηση στους μπροστινούς τροχούς ή τετρακίνηση.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!