NEA

Επίσημη παρουσίαση για το νέο SsangYong Korando [vid]

Στην Κορέα παρουσιάστηκε το νέο Korando το οποίο θα κάνει την πανευρωπαϊκή του παρουσίασή αρχές Μαρτίου στο σαλόνι της Γενεύης…

Στην Κορέα το Korando θα είναι διαθέσιμο με ένα νέο turbo-diesel στα 1,6 λίτρα, για τον οποίο δεν γνωρίζουμε ακόμη τα ακριβή του τεχνικά χαρακτηριστικά. Πάντως ενδέχεται να αποδίδει τουλάχιστον ή λίγο πάνω από τα 116 άλογα του υπάρχοντος diesel που κινεί το Tivoli.

Σχεδιαστικά το νέο Korando δείχνει ελκυστικό με εντυπωσιακή μάσκα, δυναμικές γραμμές και ένα πιο μινιμάλ τελείωμα στο πίσω μέρος. Στο σαλόνι υιοθετεί το ταμπλό με την ονομασία Blaze Cockpit, το οποίο εστιάζει περισσότερο στις ψηφιακές ενδείξεις.

Η κεντρική οθόνη είναι 10,25’’, ενώ ο πίνακας οργάνων είναι μία ακόμα οθόνη 9’’. Χάρη στη νέα σχεδίαση, το σύνολο των διακοπτών έχει μειωθεί στο ελάχιστο, ιδίως στην κεντρική κονσόλα. Ο χώρος των αποσκευών φθάνει στα 551 λίτρα, ενώ προαιρετικά υπάρχει και ηλεκτρική υποβοήθηση για την πίσω πόρτα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!